.mk; Домени

Проверете дали Вашиот домен е слободен и регистрирајте го истиот

Домен:

 

Важна информација: Сите домени со наставката подолу се регистрираат со следните документи

- Барање за регистрација (пополнето со печат и потпис од компанијата)
- Тековна состојба од компанијата
- Скенирана уплатница за доказ на плаќање
- Лична карта и лично поднесување (доклку сте физичко лице)
Овие документи се побаруваат моментално (според правилникот на МАРНет)

Цените подолу се променливи и во идинна никој не може да гарантира за висината на истите, па во оваа насока, практично може да се доведете во ситуација да закупите домен со една од екстензиите подолу, да го изградите целиот Ваш бренд на база на тој домен а во иднина е можно овие цени да бидат и неколку пати поголеми !

Цените на меѓународните домени (.com; .net; .org; .info и сл) не се променливи ( или со многу малку, 50-100 денари во рок од 10 години)
Овие домени се регистрираат без еден куп документи во хартија а само вие може да управувате со Вашиот домен користејќи корисничко име и лозинка.

 

За активирање на било кој домен (.mk; .com.mk; .com; .net; .eu.mk; .gov.mk; .eu и сл.) од технички причини Ви е потребен хостинг (ова е случај при регистрација и активација на домен во било која компанија)
Elco го подготви најефтиниот хостинг за хостирање на домен по цена од 500 денари годишно !
Оваа цена од 500 денари годишно ќе биде вкалкулирана во Вашата нарачка при процесот на нарачка

*Услугата Хостирање на домен се користи единствено за активација и хостирање на соодветниот домен, истата не може да се користи за активација на веб страна и емаил адреси !
**Доколку се одлучите
дакористите некој од нашите веб хостинг пакети со што ќе добиете и компаниски емаил адреси (@vasakompanija.com.mk) и можност за активација на веб страна, погоре наведените 500 денари ќе бидат минусирани

 

 

TLD
Крајна цена
TLD
Крајна цена
.com.mk
Регистрирај
700 ден.
Обнови
700 ден.
.inf.mk
Регистрирај
700 ден.
Обнови
700 ден.
.mk
Регистрирај
700 ден.
Обнови
700 ден.
.net.mk
Регистрирај
700 ден.
Обнови
700 ден.

 

 

 

 

 

 

 

Go to top