Веб Дизајн Пакети

Elco Ви нуди врвни Веб Дизајн решенија и функционалности !

Основен Пакет

 • Основен дизајн
 • Избор од 5 (пет) претходно дефинирани дизајни
 • До 3 функционални линкови
 • 10 фотографии, 2 страни текст
 • До 2 компаниски емаил адреси

Цена 280 Евра ЕДНОКРАТНО Повеќе

Вклучено во сите пакети:
ГРАТИС Хостинг од една година
ГРАТИС Реклама на www.biznis.eu.mk
ГРАТИС Кориснички пристап за самостојно менување содржини !
Дополнителни услуги

*Цената на сите пакети е без вклучен 18% ДДВ

Стандарден Пакет

 • Стандарден дизајн
 • До 7 функционални линкови
 • 35 фотографии, 10 страни текст
 • До 4 компаниски емаил адреси
 • Интерактивна контакт мапа
 • Мобилна верзија Ново
 • Facebook имплементација (мултифункционалност)
 • Споделување на Вашата веб страна на социјални профили со над 40.000 следбеници најмалку 50 пати во годината ! - Одлично !

Цена 440 Евра ЕДНОКРАТНО Повеќе

Зошто Elco ?

Бизнис Пакет

 • Бизнис дизајн
 • До 19 функционални линкови
 • 70 фотографии, 20 страни текст
 • До 20 емаил адреси
 • Интерактивна контакт мапа
 • Мобилна верзија Ново
 • Facebook имплементација (мултифункционалност)
 • SEO оптимализација (Вашата страна пријавена на google, yahoo, bing и сл.)
 • Одлично: Вашата Веб Страна промовирана директно до 100.000 корисници на емаил адреси
 • Споделување на Вашата веб страна на социјални профили со над 40.000 следбеници најмалку 50 пати во годината ! - Одлично !

Цена 840 Евра ЕДНОКРАТНО Повеќе

Корпоративен пакет

 • Тријазична верзија
 • До 50 функционални линкови
 • 120 фотографии, 30 страни текст
 • Сите компоненти вклучени во Бизнис пакет + ПРОМОЦИЈА на Вашата страна на facebook до 50.000 корисници преку www.Biznis.eu.mk

Цена 1.440 Евра ЕДНОКРАТНО

Пакет Elco

 • Тријазична верзија
 • До 100 функционални линкови
 • 300 фотографии, 40 страни текст
 • Сите компоненти вклучени во Бизнис пакет +  ПРОМОЦИЈА на Вашата страна на facebook до 50.000 корисници преку www.Biznis.eu.mk

Цена 2.240 Евра ЕДНОКРАТНО

Пакет Elco M

 • Тријазична верзија
 • До 200 функционални линкови
 • 600 фотографии, 50 страни текст
 • Сите компоненти вклучени во Бизнис пакет + ПРОМОЦИЈА на Вашата страна на facebook до 50.000 корисници преку www.Biznis.eu.mk

Цена 3.240 Евра ЕДНОКРАТНО

Најнови проекти

..најнови веб страна кои се во изработка од Elco

Веб Хостинг

99 % Гаранција за активност на Вашата веб страна и емаил адреси на годишно ниво

ВЕБ ХОСТИНГ со гарантирана активност од 99% на годишно ниво !

Linux Сервер Пакет
X6 X12 X18 X24 X40 X100
Хостинг простор (MB) 600 1.200 1.800 2.400 4.000 10.000
Email адреси 2 4 6 10 15 30
Годишна цена во денари 4.999 5.999 7.999 9.999 11.999 14.999
FTP пристап Не Да Да Да Да Да
Неограничен број на FTP update-и Не Да Да Да Да Да
Бесплатна Регистрација на домен ( .eu.mk)
Да Да Да Да Да Да
Дозволена регистрација на сите можни домени .com.mk ; .mk ; .net.mk; .com ; .eu; .net. итн. Да Да Да Да Да Да
SMTP/POP3/IMAP пристап Да Да Да Да Да Да
Email администрација Да Да Да Да Да Да
php-5.1.6 Да Да Да Да Да Да
Webmail интерфејс Да Да Да Да Да Да
24 часови мониторирање на сервер Да Да Да Да Да Да
Техничка поддршка на телефон Не Не Не Да Да Да
Месечен сообраќај (GB) 1 5 10 20 50 1000
Mysql-server-5.0.77 Server (MB) / 5 10 20 50 200
Статистика на посетеност Не Да Да Да Да Да
Mailing листа Не Да Да Да Да Да
Редирекција – неограничено Да Да Да Да Да Да
Вклучени поддомени – неограничено Да Да Да Да Да Да
Годишна цена во денари

3.999

4.999

5.999

6.999

7.999

9.999

*Зошто да одберете Хостинг услуга од Elco ? Затоа што ние не само што ја хостираме Вашата веб страна и емаил адреси, ние се грижиме и за промоција и афирмација на Вашата веб страна и Вашата компанија со тоа што со секој хостинг план Ви доделуваме бесплатна реклама на www.Mk.eu.mk  а денес ако Ве нема на интернет е како да не постоите како компанија воопшто !

**Можност за регистрација на сите домени (домашни и меѓународни: .mk;.com.mk;.net.mk;.com;.org;.net и сл.)
****Цената на сите пакети е без вклучен 18% ДДВ

Клиентите за нас

Наша референца се нашите клиенти, над 2.000 клиенти од Македонија и Светот во 14 години работење !

Мебел Ацевски

Долгогодишна соработка
Со Elco имаме 7 годишна успешна соработка..

Нотарска Комора на Македонија

Брзи и исполнителни..
Со Elco имаме одлична соработка базирана на брзи и квалитетни услуги.

Елита Инвест

Динамични и флексибилни
Нашата 5 годишна соработка со Elco e резултат на големата динамичност и флексибилност која ја добиваме во услугите кои ги користиме!

American Construction

5 години во Македонија 5 години со Elco
Од Elco добивме високо квалитетен и ефективен маркетинг настап на пазарот во Македонија

Аква Бар

Наша Препорака
Elco би го препорачале на сите компании на кои им е потребен Маркетинг провајдер

CARNER

Стабилни сервери и посветена подршка
Со Elco може да сметате на стабилни сервери и посветена и брза подршка на целиот тим во компанијата !

Elco

Ние внесуваме индивидуален и ефективен пристап кон секој проект на кој работиме секој клиент поединечно и затоа нашите клиенти не сакаат !

Elco

Ул. Варшавска бр. 1 Деловен простор бр.1
(Населба Тафталиџе, Карпош)
1000 Скопје, Македонија

Телефон: 02 3176 929

 

Секогаш блиски со нашите клиенти

Email: info@elco.eu.mk

 

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ или ПРИЈАВЕТЕ ПРЕЧКА

Go to top