GOOGLE 1 ЛИСТИНГ

SEO Услуги

Искористете ја специјализираноста на нашата компанија во SEO областа и овозможете листање на Вашата компаниска Веб страна на првите страни на google, yahoo, msn по клучни/специфични зборови !

- Цена од 5.900 денари еднократно !

- Доколку сте веќе постоечки клиент на Elco добијте ја услугата за само 4.900 денари еднократно !

..не дозволувајте да Ве нема да google, yahoo, msn, bing..

Нека Ве пронајдат Вашите потенцијални клиенти по зборови карактеристични за Вашата дејност..Пример " Рент а Кар" "Апартмани Скопје" "Мебел Македонија" "Уредување домови Битола" "Чиста Вода Филтри" и сл.

За вашиот бизнис мошне е важно вашата веб страна да биде индексирана од големите пребарувачи како Google и Yahoo. Најпосле, бескорисно е да имате фантастичен веб сајт кој никој не може да го најде. Нашата компанија има искуство во градењето на веб страни кои се така направени да се компатибилни со најголемите светски пребарувачи.

Постојат повеќе методи и стратегии, како што е SEO (Search Engine Optimisation - оптимизација за прикажување на резултатите од страна на веб пребарувачите), кои придонесуваат вашиот сајт да биде забележан од пребарувачите и прикажан на корисниците.

Go to top