Понуда за Интернет PR активности

Индивидуална понуда за Интернет ПР

..за Ваша максимализирана продажба

 

Рекламни Банери

 1. Рекламен банер на www.Biznis.eu.mk 120 евра месечно

Појавувањена секоја страна 150 евра месечно

 1. Рекламен банер на www.hotelsmacedonia.eu.mk 120 евра месечно

Појавувањена секоја страна 150 евра месечно

 1. Рекламен банер на www.zdravstvo.eu.mk 120 евра месечно

Појавувањена секоја страна 150 евра месечно

 1. Рекламен банер на www.mk.eu.mk 120 евра месечно

Појавувањена секоја страна 150 евра месечно

 1. Рекламен банер наwww.mkmap.eu.mk 120 евра месечно

Појавувањена секоја страна 150 евра месечно

 1. Рекламен видео клип на Acvilla Television (www.acvillatv.eu.mk) 10 пати дневно на еден Телевизиски Канал со рекламен спот од до 20 секунди, 200 евра месечно (50% попуст за секој нареден дополнителен ТВ канал)

-          Acvilla Television еинтернет телевизија со тенденција да биде превземена и реемитувана од повеќе Домашни и Светски OnLine портали.

Facebook активности

 1. Организирање на Fb наградни игри за анимирање на поголема популација и запознавање на брендот
 2. Дневна објава на производи и видео рекламни спотови на 5 FB профили со по 5.000 пријатели
 3. Дневна достава на понуди во inbox на мин 15 компании
 4. Формирање на единствен поврзан ФБ профил со до 5.000 пријатели ( за 1 година ) и ФБ Фан страна
  Вкупна цена 120 евра месечно

Директен Интернет Маркетинг

 1. Емаил маркетинг до 5.000 различни корисници 2 пати во месец

Цена 90 евра месечно

 

Вкупна цена 1.010 / 1.130 евра месечно

 

А) ФБ спирален маркетинг со мултипликативен ефект платена кампањa 395 евра месечно до над 100.000 корисници / прегледи.
* За повеќе информации Ве очекуваме на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или на 02/3176 890

 

Вкупна цена 1.405 / 1.525 евра месечно за користење на услуги во период од 6 месеци

 

30% Попуст за 12 месеци+ ГРАТИС Точка А за 2 месец

Гратис: Рекламен Банер на Acvilla Видеотека ( редовна цена 195 евра месечно )
40
% попуст за 24 месеци + ГРАТИС Точка А за 4 месеца
Гратис: Рекламен Банер на Acvilla Видеотека ( редовна цена 195 евра месечно )

50% попуст за 36 месеци + ГРАТИС Точка А за 6 месеца
Гратис: Рекламен Банер на Acvilla Видеотека ( редовна цена 195 евра месечно )

 

*Со склучен Договор за 3 години добивате практично цена еднаква или пониска од просечна плата и останати трошоци поврзани за активно вработување на еден вработен специјалист за маркетинг а во секој случај ќе добиете неколку пати по ефективен и специјализиран маркетинг за Вашата компанија

 

 

Go to top