.eu.mk

Проверете дали Вашиот домен е слободен и регистрирајте го истиот

Домен:

 

 

Регистрирајте го Вашиот омилен домен со екстензија .eu.mk БЕСПЛАТНО и без документи

Регистрирајте го веднаш со едноствавно барање на маил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
- Назначете го доменот кој сакте да го регистрирате
- Назначете Контакт Телефон

Зошто eu.mk?

- Моментално најатрактивен домен / поддомен ( ..асоцира на Европска Унија, .com асоцира на commercial, .org на организација, .info на информација )
- Бесплатен ( за останатите домени се плаќа по околу 700 денари во просек годишно )
- Цена за обновување 0 денари годишно
- Трошоци за администрација на доменот 0 денари годишно
- БЕСПЛАТНА Ваша реклама на www.biznis.eu.mk - БЕСПЛАТНА Ваша реклама на www.Mk.eu.mk
-
БЕСПЛАТНА Ваша реклама на www.MkMap.eu.mk
* без никакви дополнителни или скриени трошоци

www.elitainvest.eu.mk  www.biznis.eu.mk  www.hotelsmacedonia.eu.mk www.zdravstvo.eu.mk www.rakalplast.eu.mk  ..и стотици други примери.


 

За активирање на било кој домен (.mk; .com.mk; .com; .net; .eu.mk; .gov.mk; .eu и сл.) од технички причини Ви е потребен хостинг (ова е случај при регистрација и активација на домен во било која компанија)
Elco го подготви најефтиниот хостинг за хостирање на домен по цена од 500 денари годишно !
Оваа цена од 500 денари годишно ќе биде вкалкулирана во Вашата нарачка при процесот на нарачка

*Услугата Хостирање на домен се користи единствено за активација и хостирање на соодветниот домен, истата не може да се користи за активација на веб страна и емаил адреси !
**Доколку се одлучите
дакористите некој од нашите веб хостинг пакети со што ќе добиете и компаниски емаил адреси (@vasakompanija.com.mk) и можност за активација на веб страна, погоре наведените 500 денари ќе бидат минусирани

Регистрирајте ON LINE

Domain:
Go to top