ДИЗАЈН НА ВАШЕТО ЛОГО !!!!

Основен Пакет

- Изработка на еден дизајн во работна верзија адаптибилен на било какви потреби во иднина (веб дизајн, плакати, брошури,билборди и сл.)

- ПРОМОТИВНА ЦЕНА : 9.500 денари !

- 6.200 денари за наши клиенти кои користат Веб Дизајн услуги од Elco !

Стандарден Пакет

- Изработка на 2 предлог дизајн на лого (со можност за измени на веќе изработените предлози ) во работна верзија адаптибилен на било какви потреби во иднина (веб дизајн, плакати, брошури,билборди и сл.)

- ПРОМОТИВНА ЦЕНА : 12.500 денари !

- 8.200 денари за наши клиенти кои користат Веб Дизајн услуги од Elco !

Go to top