Традиција, квалитет, искуство и посветеност

Зошто Elco ?

     Затоа што ние не само што ја изработуваме Вашата веб страна, туку се грижиме и за афирмација на истата и на Вашиот бренд (превземете понуда)а тоа го правиме со тоа што Ви доделуваме бесплатни реклами на интернет, на најпознатите бизнис портали www.Biznis.eu.mk; www.Mk.eu.mk; www.MkMap.eu.mk   а тимот вработен во овие 3 портали секојдневно врши маркетинг активности за нивна афирмација, со тоа и афирмација на Вашата веб страна и Вашата компанија ќе биде поголема.

-          Elco како компанија постои 10 години а досега имаме изработени над 2.000 веб страни во Македонија и во Светот.

-          Затоа што со нас потпишувате Дговор кој е заверен од наша страна и е формално правен документ а во истиот ние се обврзуваме со рокови за изработка и со услови за квалитет при испорачување на нашата услуга.

-          Затоа што имаме 20 вработени посветени на Веб Дизајн и корисничка подршка во три смени.

-          Затоа што на Вашите прашања ние одговараме на email во најкратки рокови

-          Затоа што на Ваше барање можеме да Ви дадеме контакт од наши компании клиенти кои речиси 10 години користат услуги од нас а тие би биле нашата најголема реклама

           Затоа што ние не продаваме и не сервисираме компјутери, мобилни, таблети и сл. а услугите за Веб Дизајн да ни бидат попатни, сите наши услуги веќе 10 години се единствено во областа на Веб Дизајн и останати Информатичко Телекомуникациски услуги


..има разлика !

Зошто не некоја поефтина или многу поефтина понуда ?

-          Затоа што работат од дома или затоа што се човек-компанија или најмногу двајца-компанија

-          Нудат многу ниски цени да привлечат многу клиенти а немаат капацитет и време да посветат должно внимание на клиентите

-          Затоа што се вработени и на друго работно место и за Вас и немаат баш многу време

-          Затоа што не Ви гарантираат за услугата со потпишан Договор а и немаат со што да Ви гарантираат

-          Затоа што откако ќе им платите ќе биде тешко да ги добиете

           Затоа што услугата за Веб Дизајн и Хостинг им е попатна т.е продаваат, сервисираат компјутери, мобилни, таблети а доколку имаат време попатно одговараат на Вашите потреби.

          ..затоа и нудат цени од 1.000 денари годишно..и неколку години гратис ;)