Промотивно %

50% Попуст

Промотивна-chat

..во ова време! За да останете во контакт со Вашите тековни и потенцијални клиенти а и да продолжите со промоција на Вашиот бизнис!

Понуда за изработка на веб страна со интегриран On-Line Chat
(интегриран
messenger) и Контакт форма.
Останете во директна комуникација со Вашите клиенти во оваа кризна ситуација и модернизирајте го Вашето работење во иднина

-    Изработка на веб страна со дизајн по избор од претходно дефинирани 10 дизајни
-    Интеграција на систем за комуникација On-Line Chat (интегриран messenger) и Контакт форма
-    До 3 функционални линкови (Почетна, За Нас, Контакт информации)
-    Интеграција на до 10 фотографии
-    Интеграција на до 2 страни текст за опис на Вашите производи/услуги
-    До 2 компаниски емаил адреси (Пример This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )
-    Десктоп / Мобилна / Таблет верзија
-    Интерактивна контакт мапа
-    Можност за интеграција на дополнителни елементи по договор (систем за нарачки, дополнителни линкови, фотографии и сл.)
-    Можност за смостојна администрација на содржините (поставените текстови и фотографии)

ВКЛУЧЕН ХОСТИНГ од една година
ВКЛУЧЕН ДОМЕН во времетраење од една година со екстензија .eu.mk
Затоа што Вашата промоција е многу важна!
ГРАТИС ВАША ПРОМОЦИЈА на www.Biznis.eu.mk од 1 година
ГРАТИС ВАША ЗАСТАПЕНОСТ на www.MkMap.eu.mk од 1 година
ПРОМОЦИЈА на Вашата веб страна на наши профили на социјалните мрежи со над 50.000 следбеници


 ЦЕНА 195 евра ЕДНОКРАТНО!
*Поради ограниченост на нашите технички можности, цената е промотивна и со важност единствeно за нарачка (потпишан Договор во следните 5 дена)

Go to top